Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Timelapse gestuurde boogboring
23 dec. 2020 09:35
"We werken met verschillende disciplines samen om deze bijzondere gestuurde boogboring voor Trias Westland uit te voeren. Naast deze boring hebben we ook een aansluiting voor Royal FloraHolland gerealiseerd waarmee het Westland weer een stukje duurzamer wordt."
Lees meer
#
Bijzondere boogboring warmtenet Trias Westland
24 nov. 2020 12:48
Met een unieke boogboring vervolgt het warmtenet Trias Westland zijn weg richting Westland Infra. Het is uitzonderlijk, een gestuurde boogboring van 160 meter lang. De gestuurde boogboring bestaat uit leidingdelen die niet recht zijn. De leidingen zijn voor het intrekken mechanisch voorgebogen.
Lees meer
#
Trias Westland sluit 6 extra deelnemers aan op eerste aardwarmtebron
29 okt. 2020 16:55
Vanaf deze week worden ook de calla’s, lelies, tomaten, gerbera’s en cyclamen van Dynaplant, Van Schie, Sonneveld, Varekamp de Zeeuw en van Veen Gerbera’s duurzaam verwarmd met aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer
#
Well test video
14 okt. 2020 09:42
De well test in de productie- en injectieput is goed verlopen en succesvol afgerond. De resultaten zijn boven verwachting goed. De test in de productieput toonde een productiecapaciteit aan van minimaal 15MWth.
Lees meer
#
Well test Trias Westland succesvol afgerond: resultaat bevestigt aanpak
14 okt. 2020 09:40
Het ziet er eenvoudig uit, meerdere glazen potten water op een rij. Toch is het resultaat perfect: het zijn namelijk de eerste monsters formatiewater van de tweede aardwarmtebron van Trias Westland. Onlangs is met succes de well test van de productie en injectieput afgerond.
Lees meer