Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Wisseling bestuur Trias Westland: terugblik en vooruitblik
19 mrt. 2021 15:02
Martin Uittenbroek, Marcel van der Knaap en John Overgaag. Wat hebben zij met elkaar gemeen? Het zijn glastuinbouwondernemers in het Westland met een drive voor duurzaamheid en bestuursleden van de coöperatie Trias Westland. We stellen de nieuwe bestuursleden voor, blikken terug én kijken vooruit.
Lees meer
#
Warmtenet Trias Westland sluit 4 nieuwe deelnemers aan
19 mrt. 2021 14:59
Vanaf eind februari maken nog eens 4 kwekers: Zwinkels, Ammerlaan-Sosef, Van Steekelenburg en Kwekerij Westpoel gebruik van aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer
#
Samenwerken voor een optimale exploitatie Trias Westland
19 mrt. 2021 14:49
Liron Duijvestijn gaat ondernemen, niet bij Trias Westland, maar in het familiebedrijf Duijvestijn Tomaten. De afgelopen jaren is hij vanuit het team een bekend gezicht geworden. Liron is na zijn studie bedrijfseconomie bij Trias Westland binnengekomen, op zoek naar dynamiek.
Lees meer
#
Aanleg warmtenet Trias Westland in beeld
18 mrt. 2021 14:33
Vanaf de Hofstraat en wordt het warmtenet verder uitgebreid tot aan Westland Infra medio 2021. Bij verschillende deelnemers langs het tracé zijn alvast warmtewisselaars geplaatst: Overgaag, van der Linden, Redkes en Duijvestein.
Lees meer
#
Update werkzaamheden aanleg warmtenet Trias Westland
17 feb. 2021 09:41
Vanwege de vorst en sneeuw zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het warmtenet 1,5 week vertraagd in uitvoering. Vanaf maandag 15 februari zijn de werkzaamheden weer gestart en worden deze vervolgens opgeschaald. De ingeplande verkeersomleidingen en afsluitingen zijn in overleg met gemeente Westland aangepast.
Lees meer