Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Innovatief staaltje werk
31 okt. 2019 15:04
Kilometers aan stalen warmteleidingen worden vaak rechttoe rechtaan en door middel van boringen in het Westland aangelegd. Toch komt voor dat je een rechte leiding hebt gepland en je dan toch een obstakel tegenkomt. Hoe zorg je voor meer flexibiliteit van de aanleg in een veelal volle ondergrond?
Lees meer
#
Trias Westland volop in productie
3 sep. 2019 10:04
Aardwarmtebron Trias Westland is ruim anderhalve maand in gebruik. Hoe draait de installatie, hoe verloopt het testen, hoe is de samenwerking met de afnemers, zijn er nog werkzaamheden en wat deed dat geitje op het terrein? Nico Tielens neemt ons mee in de opstartfase van Trias Westland.
Lees meer
#
Erwin Duijvestijn van Van der Voort Potplanten: aardwarmte is voor ons nu nummer 1
3 sep. 2019 09:49
De uitdaging voor de kwekers die zijn aangesloten op Trias Westland is de warmte van het aangevoerde aardwarmtewater zoveel mogelijk te benutten. Potplantenkweker Van der Voort vond een slimme oplossing. Reden om algemeen bedrijfsleider Erwin Duijvestijn naar zijn ervaring te vragen van de afgelopen eerste maanden.
Lees meer
#
Van start met tweede aardwarmtebron Trias Westland
2 sep. 2019 16:46
Trias Westland bereikt financial close; verdere verduurzaming van Westlandse glastuinbouw
Lees meer
#
Aardwarmteproject Trias Westland in bedrijf
18 jul. 2019 17:14
Miljoenen tomaten, paprika’s, chrysanten en ficussen in Westland groeien dankzij duurzame aardwarmte van Trias Westland. Vanaf 15 juli jongstleden is de aardwarmtebron in bedrijf.
Lees meer