Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Verkeersmaatregelen Dijkweg – Nieuweweg verlengd tot en met 10 juni
Mar 30, 2021, 2:33 PM
De verkeersomleiding voor de Dijkweg – Nieuweweg blijft tot en met 10 juni 2021 gehandhaafd. De Nieuweweg is tot en met 10 juni aanstaande afgesloten voor het auto en vrachtverkeer vanwege de werkzaamheden aan het warmtenet. De verkeersomleiding en afgesloten wegen zijn met verkeersborden langs de weg aangegeven. Bestemmingsverkeer zoals woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Het aangrenzende bedrijventerrein en Autobedrijf Wittebrug is en blijft bereikbaar in deze periode via de Veilingweg.
Lees meer
#
Wisseling bestuur Trias Westland: terugblik en vooruitblik
Mar 19, 2021, 3:02 PM
Martin Uittenbroek, Marcel van der Knaap en John Overgaag. Wat hebben zij met elkaar gemeen? Het zijn glastuinbouwondernemers in het Westland met een drive voor duurzaamheid en bestuursleden van de coöperatie Trias Westland. We stellen de nieuwe bestuursleden voor, blikken terug én kijken vooruit.
Lees meer
#
Warmtenet Trias Westland sluit 4 nieuwe deelnemers aan
Mar 19, 2021, 2:59 PM
Vanaf eind februari maken nog eens 4 kwekers: Zwinkels, Ammerlaan-Sosef, Van Steekelenburg en Kwekerij Westpoel gebruik van aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer
#
Samenwerken voor een optimale exploitatie Trias Westland
Mar 19, 2021, 2:49 PM
Liron Duijvestijn gaat ondernemen, niet bij Trias Westland, maar in het familiebedrijf Duijvestijn Tomaten. De afgelopen jaren is hij vanuit het team een bekend gezicht geworden. Liron is na zijn studie bedrijfseconomie bij Trias Westland binnengekomen, op zoek naar dynamiek.
Lees meer
#
Aanleg warmtenet Trias Westland in beeld
Mar 18, 2021, 2:33 PM
Vanaf de Hofstraat en wordt het warmtenet verder uitgebreid tot aan Westland Infra medio 2021. Bij verschillende deelnemers langs het tracé zijn alvast warmtewisselaars geplaatst: Overgaag, van der Linden, Redkes en Duijvestein.
Lees meer