Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Trias Westland sluit 6 extra deelnemers aan op eerste aardwarmtebron
Oct 29, 2020, 4:55 PM
Vanaf deze week worden ook de calla’s, lelies, tomaten, gerbera’s en cyclamen van Dynaplant, Van Schie, Sonneveld, Varekamp de Zeeuw en van Veen Gerbera’s duurzaam verwarmd met aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer
#
Well test video
Oct 14, 2020, 9:42 AM
De well test in de productie- en injectieput is goed verlopen en succesvol afgerond. De resultaten zijn boven verwachting goed. De test in de productieput toonde een productiecapaciteit aan van minimaal 15MWth.
Lees meer
#
Well test Trias Westland succesvol afgerond: resultaat bevestigt aanpak
Oct 14, 2020, 9:40 AM
Het ziet er eenvoudig uit, meerdere glazen potten water op een rij. Toch is het resultaat perfect: het zijn namelijk de eerste monsters formatiewater van de tweede aardwarmtebron van Trias Westland. Onlangs is met succes de well test van de productie en injectieput afgerond.
Lees meer
#
“Het is als een ‘mecanodoos’, we wachten eerst totdat al het materiaal binnen is.”
Oct 14, 2020, 9:33 AM
De putten van de tweede aardwarmtebron zijn geboord, de well test is uitgevoerd. Op basis van dit resultaat kunnen we voortvarend aan de slag met het vervolg van de werkzaamheden voor de realisatie en aansluiting van het tweede doublet.
Lees meer
#
Warmtenet Trias Westland breidt verder uit
Oct 14, 2020, 9:24 AM
De tweede aardwarmtebron is aangeboord, de bovengrondse installaties worden gerealiseerd. Maar hoe komt deze duurzame warmte bij de nieuwe deelnemers van Trias Westland terecht?
Lees meer