Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Stap in verduurzaming: zon op dak Trias Westland
Mar 27, 2020, 4:41 PM
Terwijl de zon volop schijnt is het dak van het pompgebouw van Trias Westland voorzien van zonnepanelen. Daarmee wordt groene stroom opgewekt. Zo zorgt Trias Westland ervoor dat zij haar bedrijfsvoering verduurzaamd.
Lees meer
#
"Leer van de lessen die wij leren en gebruik het bij de volgende".
Mar 27, 2020, 4:32 PM
“Voor het eerst leveren we vandaag op 30 graden retourtemperatuur terug. Het heeft ons best wat tijd gekost om daar te komen. Het afgelopen half jaar zochten we naar een balans, waar ligt het optimum in de energiehuishouding?"
Lees meer
#
Trias Westland: feiten op een rij
Mar 27, 2020, 4:26 PM
Inzet op aardwarmte heeft effect. Met een productiecapaciteit van ruim 20 MWth bedraagt de aardwarmtebron aanzienlijk bij aan de verduurzaming van het Westland.  
Lees meer
#
Voorbereidende civiele werkzaamheden Trias Westland 2 afgerond
Mar 27, 2020, 3:16 PM
Met het schoonmaken en de laatste asfaltwerkzaamheden op het terrein van de aardwarmtecentrale aan de Lange Broekeg 70B zijn de voorbereidende civiele werkzaamheden voor het tweede geothermiedoublet van Trias Westland onlangs afgerond.
Lees meer
#
7 telekranen klaar voor actie
Mar 16, 2020, 9:00 AM
In het donker, net na zonsondergang, staan 7 telekranen in een rij opgesteld en klaar voor actie. De komende 4,5 uur wordt door middel van een boring het warmtenet van Trias Westland verder uitgebreid.
Lees meer